Groepsaccommodatie

 


Meistershof

Naast een camping beschikt de Meistershof over twee groepsaccommodaties: De Es en de Boerderij.
Dit zijn voortreffelijke en gezellig ingerichte accommodaties voor bijvoorbeeld familie-weekends of midweken. De capaciteit is 6 -35 personen op basis van zelf verzorging. De keuken is volledig ingericht met koelkast, magnetron en vriezer. In het dorp zijn meerdere goede cateraars die u ook graag van een maaltijd voorzien. Er zijn verschillende slaapkamers en zaaltjes die ruimte bieden aan 2 tot 10 personen. De bedden zijn alleen voorzien van kussens. Dit houd in dat u zelf een kussensloop, hoeslaken en slaapzak of dekbed mee neemt. De groepsaccommodatie is goed te verwarmen. Naast een gashaard, voor de gezelligheid, is het gehele gebouw d.m.v. hete lucht verwarmd. De accommodaties zijn dan ook het gehele jaar te huur.
Binnen staan allerlei gezelschapsspelen. Zoals een biljard, tafeltennis, sjoelbakken en dartbord. Bordspelen zijn er niet deze kunt u zelf mee nemen. Verder kunt u in de zomermaanden gebruik maken van de faciliteiten van de camping. De overdekte zandspeelplaats is natuurlijk het hele jaar door te gebruiken. Een feest voor de kinderen.
Lheebroek 33
7991PM Dwingeloo (0521) 597278
www.meistershof.nl


Stroodrie

Genieten van de prachtige omgeving en het sfeervolle grote vakantiehuis Stroodrie. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en heeft aangepaste voorzieningen.
Stroovledder 3
Dwingeloo (06) 832 345 48
stroodrie@gmail.com
www.stroodrie.nl


Het Bonte Paard

Naast de bed & breakfast is hier complete boerderij tot 24 personen.
De gehele boerderij Het Bonte Paard wordt regelmatig aan groepen verhuurd, de tussendeur is dan geopend. Voor een grote vriendenkring of een hele grote familie, alles onder één dak.
Veelgehoorde opmerking: Verrassend is dan dat kinderen hun eigen plekje kunnen vinden en ouders het ook naar de zin hebben.
Stroovledder 17
7991 SB Dwingeloo(0521) 598036
www.bedandbreakfastdrenthe.nl


Camping & Groepaccommodatie Manege De Drift

Deze manege ligt in de directe nabijheid van de bossen en heidevelden en 5 minuten van de ingang van het Nationaal Park Dwingelderveld. Deze manege biedt verschillende mogelijkheden om zowel te paard als met de huifkar, de natuur van Dwingeloo te verkennen. Het paardrijden kan bovendien individueel en onder begeleiding. Er zijn zowel 1- en 2-uurs ritten, alsmede dag- en avondritten mogelijk.
Drift 12
7991 AB Dwingeloo
Tel. 0521 59 26 25
www.manegededrift.nl


RCN Vakantiepark De Noordster

De groepsaccommodatie bestaat uit een algemene ruimte waar u bijvoorbeeld een besloten feestje, diner of vergadering kunt houden. De algemene ruimte is gezellig ingericht met comfortabele stoelen, een open haard, televisie, cd en dvd-speler. Tevens zijn er overnachtingsmogelijkheden, hiervoor zijn 32 slaapplaatsen aanwezig, verdeeld over 8 vierpersoonskamers.
Noordster 105
7991 PB Dwingeloo
Tel. 0800-4050730
www.rcn.nl

 

Reacties gesloten