dwingeloohoreca.nl


Welkom in gastvrij Dwingeloo

De leden van de Stichting Horeca Promotie heten u van harte welkom in het gastvrije Dwingeloo.

Als groep enthousiaste, creatieve ondernemers organiseren wij het jaar rond diverse activiteiten. 

Jaarlijks wordt er eind april/begin mei een aspergeproeverij georganiseerd. Hier proeft u bij ieder bedrijf een gerecht met asperges.

In de zomer worden er samen met Ondernemend Dwingeloo de Siepeldagen georganiseerd. De woensdagen in juli en augustus zullen dan gevuld zijn met een gezellige markt. Iedere dag heeft een ander thema. In samenwerking met Astron (van de telescoop aan de hei) wordt er een sterrenkijkfestijn georganiseerd.

De zaterdag rond volle maan in oktober of november staat in het teken het Full Moon Siepel Blues festival. Diverse bands hebben de podia al mogen betreden, ieder jaar is er een gevarieerd aanbod van (regionale) bluesartiesten. Voorafgaand kunt u bij twee bedrijven een bluesmenu reserveren. Om alvast in de stemming te komen speelt tijdens het diner ook live muziek.

Begin december wordt onze mooie brink omgetoverd tot een sfeervol decor voor de kerstmarkt. De kerstmarktcommissie weet er ieder jaar weer in te slagen een gevarieerd en uniek aanbod van kramen samen te stellen. Uiteraard ontbreekt het winterterras met de daarbij behorende versnaperingen niet.

Zoals u ziet: Dwingeloo bruist!!

Ook buiten de gezamenlijke activiteiten om bent u bij één van de horecabedrijven uiteraard van harte welkom. Geniet dan van de gastvrije ontvangst en specialiteiten van de chef.

Tot ziens in Dwingeloo!

Aniek, Bert, De Borken, Jan, Johan, MarkSieme en de Zaagkoele

Volg ons op facebook


Blues & Bock!

Full Moon Siepel Blues Festival – 2019

Op zaterdag 5 oktober 2019 wordt het jaarlijkse Blues Festival georganiseerd, daarnaast wordt er een speciaal bockbiertje geïntroduceerd.

ENTREE GRATIS!

Deelnemende bedrijven zijn  De Bospub, Grand Café de Brink,   ‘t Hof van Dwingeloo, Restaurant Onder de Eiken,  Hotel & Restaurant Wesseling, Pannenkoeken en Grill Restaurant de Zaagkoele, Café Restaurant De Riete.

Volg de ontwikkelingen op facebook


Aspergeproeverij

Vrijdag 10 mei 2019 verzorgt de gezamenlijke horeca weer een Aspergeproeverij.

aspergeproeverij-dwingeloo-horeca-2019-1

aspergeproeverij-dwingeloo-horeca-2019-2

Volg de ontwikkelingen op facebook


Aspergeproeverij Dwingeloo 2016 compilatie


Foto17 Foto16 Foto15 Foto14 Foto13 Foto12 Foto11 Foto10 Foto1 Foto2 Foto3 Foto4 Foto5 Foto6 Foto7 Foto8 Foto9

Reacties gesloten